Services

IPSconsult werft en selecteert vaste én tijdelijke professionals. Op deze pagina's vind je meer informatie over alle aspecten van ons werk.

 

Werving & selectie We zoeken op basis van 'no cure, no pay' de ideale professional. Een zogenaamd DeTa-Vast-contract.

 

Uitzending & detachering Vind de meest geschikte flexibele professional via IPSconsult - op basis van uitzending of detachering.

 

Interim professionals Specialistische kennis nodig? Huur via het grootste netwerk van Nederland een interimmer in.

 

IPSconsult werft en selecteert al vijftien jaar medewerkers voor tal van organisaties. Deze ervaring zetten we ook graag in voor jouw bedrijf. We hanteren altijd een laagdrempelige aanpak, richting zowel opdrachtgever als kandidaat. Na een briefing waarin de eisen aan de kandidaten worden vastgesteld gaan we voor je aan de slag. Dat doen we volgens een zelf ontwikkelde methodiek. Vaak kunnen we al binnen een week een of meerdere kandidaten aan je voorstellen. Deze mensen voldoen aan alle eisen, zodat jij je kunt concentreren op de persoonlijke aspecten, de klik met de kandidaat. We werken altijd no cure, no pay en vragen nimmer om exclusiviteit. We geloven in de kracht van ons eigen netwerk en willen pas dan worden betaald als we jou adequaat hebben geholpen.

Al 15 jaar een spilfunctie

Omdat we al zo lang een spilfunctie vervullen in de Nederlandse arbeidsmarkt, kennen we de meeste kandidaten persoonlijk. Veel professionals zijn al eens eerder via ons aan een nieuwe uitdaging begonnen. De persoonlijke band met de doelgroep biedt grote voordelen: we bereiken vrijwel alle geschikte kandidaten, we beseffen wat nodig is om te kunnen functioneren binnen een bepaalde organisatie en we kunnen net die ene stap extra zetten om de beste professional aan tafel te krijgen. Zo bereiken we mensen die zelf nooit reageren op advertenties of op aanbiedingen van algemene recruitmentbureaus. Uiteraard passen we state-of-the-art selectiemethoden toe, maar dan wel toegespitst op de specifieke doelgroep.