Over ons

IPSconsult is als bemiddelaar tussen werkgevers en werknemers een puur mensenbedrijf. Jan Talen is gepokt en gemazeld in de commerciële arbeidsbemiddeling.

Jan op Linkedin Jan Talen (jan@ips-consult.nl) is als partner verantwoordelijk voor de klantrelaties en richt zich met name op de contacten van bestuurders en CEO's van bedrijven.

Samen met een aantal partners hebben we contacten bij overheid, maakindustrie, zorginstellingen en semi-overheidsinstellingen. Door ons gigantische netwerk kunnen we samen in contact komen met alle gewenste ondernemers.

IPS-consult heeft kantoren in Zeewolde, Meppel, Ede en Rotterdam.

IPSconsult werkt nauw samen met de Search & Co Groep, een innovatieve groep van recruitmentbedrijven met als gezamenlijke motto 'Intelligentie in recruitment'. IPSconsult heeft ook een directe samenwerking met gerenomeerde Payroll-bedrijven.

Juridisch willen we het beste voor alle partijen. Zekerheid is voor een ieder een belangrijk houvast in het leven.

Voor het trainen van vakmensen 'on the job' hebben we een overeenkomst met een aantal gerenormeerde leer-werk-organisaties. Ook hebben we een goede afgestemde relatie met recruiters in Limburg, Brabant en Midden-Nederland.

kantoor IPSconsult